Hoe verloopt de levering van de Consumptiecheque

1. Waar worden de cheques geleverd?

De Consumptiecheques worden per beveiligd transport geleverd op het leveringsadres dat u in uw bestelling hebt opgegeven.

Nota Bene: Als u reeds klant bent bij Edenred voor andere producten, dan hoeft u ons geen adres op te geven: we leveren automatisch op het leveringsadres dat gebruikt wordt voor de andere producten.

2. Wanneer worden de cheques geleverd?

De Consumptiecheques worden geleverd binnen de 6 werkdagen nadat uw bestelling is afgehandeld. Er zijn twee scenario's mogelijk, naargelang de betaalwijze opgegeven in uw contract:

Voorafbetaling:
We sturen u een voorafbetalingsaanvraag op. U betaalt, goed lettende op de gestructureerde mededeling. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, beginnen we aan de productie van uw cheques. U krijgt van ons een bevestiging opgestuurd en de cheques worden binnen de 6 werkdagen geleverd.
Betaling achteraf:
Indien uw contract stelt dat u per domiciliëring betaalt of na ontvangst, dan zult u de cheques ontvangen binnen de 6 werkdagen na bestelling.

3. Wat te doen indien u de cheques niet ontvangen heeft?

Uw aanwezigheid en handtekening zijn gevraagd op het moment van levering, om de bestelling op een correcte manier te overhandigen. Meer informatie vindt u in dit artikel.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.