Ik heb mijn cheques niet kunnen ontvangen

Uw bestelling wordt binnen de 6 werkdagen na afhandeling geleverd. Meer informatie over de levering vindt u hier.

Uw aanwezigheid en handtekening zijn gevraagd op het moment van levering, om de bestelling op een correcte manier te overhandigen. Anders zal uw bestelling niet afgeleverd kunnen worden.

Indien u afwezig bent

• Zal de koerier uw pakket bijhouden
  • Laat de koerier een afwezigheidsbericht achter
  • Komt de koerier de volgende werkdag opnieuw langs

Indien u een tweede keer afwezig bent, houden wij uw bestelling bij.

U kunt ons dan een aanvraag indien om het pakket opnieuw te leveren via dit formulier.