Hoe bestel ik Consumptiecheques

1. Kies een bestelwijze:

Online bestelformulier
Ideale bestelwijze als u bestelt voor een beperkt aantal medewerkers
- Ga naar de bestelpagina
- Vul de nodige gegevens in het bestelformulier in
- Bevestig uw bestelling
Vooringevuld Excel-bestand
Ideale bestelwijze als u bestelt voor een groot aantal medewerkers
- Ga naar de bestelpagina op MyEdenred.be
- Download het Excel-bestand
- Vul de velden in die u wenst in te vullen.
- Upload uw ingevuld document
- Bevestig de bestelling

U kunt kiezen tussen een bestelling op naam of een non-nominatieve bestelling.

• Bestelling op naam: Bij een bestelling op naam kunt u de voor- en achternaam van de werknemers opgeven die de Consumptiecheque ontvangen. Deze informatie wordt gedrukt op de eerste chèque van de enveloppe (die zonder waarde is) en op het verdeelborderel dat bij uw bestelling wordt geleverd. U krijgt de verschillende enveloppes in de volgorde waarin u uw medewerker opgeeft.
  • Non-nominatieve bestelling: De namen van de medewerkers worden niet gedrukt op de enveloppes of cheques. U hoeft dus geen verdere informatie op te geven en kunt gewoon de enveloppes uitdelen aan uw medewerkers zonder te hoeven sorteren.

2. Handel uw bestelling af:

Eens u uw bestelling hebt bevestigd, versturen we u een ontvangstbevestiging. Daarna zijn er twee scenario's mogelijk, naargelang de betaalwijze opgegeven in uw contract:

Voorafbetaling:
- We sturen u een voorafbetalingsaanvraag op
- U betaalt, goed lettende op de gestructureerde mededeling.
- Vanaf dat we uw betaling hebben ontvangen, beginnen we aan de productie van uw cheques. U krijgt van ons een bevestiging opgestuurd.
- U ontvangt een factuur, per e-mail, wanneer uw cheques geleverd zijn.
Betaling nadien:
- U krijgt meteen een bevestiging dat we beginnen aan de productie van uw cheques.
- U ontvangt een factuur, per e-mail, wanneer uw cheques geleverd zijn.

3. Levering en verdeling van de cheques:

We leveren uw cheques per beveiligd transport binnen de 6 werkdagen op het opgegeven leveringsadres.

Nota Bene: Als u reeds klant bent bij Edenred voor andere producten, dan hoeft u ons geen adres op te geven: we leveren automatisch op het leveringsadres dat gebruikt wordt voor de andere producten.