Waar vind ik mijn facturen?

Volg onderstaande stappen om uw factuur te dowloaden op CORTEX:

1. Surf naar: https://ticketonline.edenred.be/login.aspx?qryLanguage=nl-BE
    2. Voer uw "login" en "paswoord" in
    3. Klik vervolgens op "Elektronische facturen raadplegen" op de menu links onderaan
    4. U wordt automatisch naar uw Bizmail gestuurd
    5. Via Bizmail hebt u toegang tot uw boekhoudkundige documenten
    6. Niet geopende documenten hebben het statuut "Nieuw"
    7. Open het document door op de envelop of op het onderwerp van het bericht te klikken
    8. Het volgend scherm verschijnt:

9. Na dat u de factuur hebt bekeken zal het statuut veranderen naar "Bekeken"

Tip

In het geval dat u uw "wachtwoord" bent verloren, klik op "Zoek mijn wachtwoord" om uw wachtwoord te herstellen.