Hoe verleen ik andere personen toegang tot mijn klantenruimte?

Onder de rubriek "Mijn dossier" vindt u de categorie "Mijn Cortex-gebruikers" terug. Hier kunt u personen toevoegen die u toegang wilt verlenen tot uw klantenruimte. Dat doet u door op de knop "toevoegen" te klikken".

U kunt dan bepalen voor welke producten deze nieuwe vertegenwoordiger toegang krijgt tot uw klantenruimte. Verder kunt u de mogelijkheden ook limiteren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw nieuwe vertegenwoordiger alleen maar toe te laten om bestellingen te bevestigen en ze niet te laten plaatsen.

U kunt via deze categorie ook steeds de gegevens aanpassen van uw vertegenwoordigers en u kunt ze ten alle tijden de toegang tot uw klantenruimte ontzeggen.