Welke gegevens kan ik zelf aanpassen?

Via uw klantenruimte Cortex kunt u verschillende gegevens bewerken. Onder de rubriek "Mijn dossier", vindt u verschillende categorieën terug waar u volgende aanpassingen kan uitvoeren:

1. Facturatie-, gebruiks- en leveringsadressen bewerken in de categorie "Mijn contracten"
  2. De gegevens aanpassen van uw contactpersonen voor de bestellingen, facturen en algemene informatie in de categorie "Mijn verantwoordelijken"
  3. Uw vertegenwoordigers (personen die toegang hebben tot uw klantenruimte) toevoegen, verwijderen en hun gegevens wijzigen in de categorie "Mijn Cortex-gebruikers"

Wenst u een aanpassing van andere gegevens (bijvoorbeeld het leveradres van uw onderneming), dan vragen wij contact op te nemen met ons via het vragenformulier.