Ik heb mijn voorafbetalingsverzoek niet ontvangen, wat moet ik doen?

Het voorafbetalingsverzoek van uw bestelling wordt per e-mail verstuurd naar de contactpersoon opgegeven in uw contract.

Indien u het voorafbetalingsverzoek niet ontvangen hebt - en u het ook niet terugvindt in uw map met ongewenste e-mails -, dan kunt u ons contacteren via ons antwoordformulier.

Gelieve ook op te geven op welk adres u de e-mails in de toekomst wenst te ontvangen. Zo voeren wij de nodige aanpassingen uit.