Hoe bestel ik via een sociaal secretariaat?

Talrijke bedrijven doen een beroep op de diensten van een sociaal secretariaat voor de bestelling van hun Edenred producten (Ticket Restaurant®, Ticket EcoCheque®, Ticket Compliments®). Edenred heeft daarom contact opgenomen met de belangrijkste sociale secretariaten om een optimale samenwerking te garanderen.

Tip

We raden u aan om uw sociaal secretariaat te contacteren voordat ze een eerste bestelling voor u plaatst, zodat u zeker weet dat ze in het bezit zijn van alle nodige informatie.