Hoe bestel ik via een sociaal secretariaat?

Talrijke bedrijven doen een beroep op de diensten van een sociaal secretariaat voor de bestelling van hun Edenred producten (Ticket Restaurant, Ticket EcoCheque, Ticket Compliments). Edenred heeft daarom contact opgenomen met de belangrijkste sociale secretariaten om een optimale samenwerking te garanderen.

Tip

We raden u aan om uw sociaal secretariaat te contacteren voordat ze een eerste bestelling voor u plaatst, zodat u zeker weet dat ze in het bezit zijn van alle nodige informatie.